OVER CAZ VEILIGHEID

Offerte aanvragen

MAAK KENNIS MET CAZ VEILIGHEID

CAZ Veiligheid draagt bij aan een veilig en vertrouwd gevoel!

Veiligheid is tegenwoordig het gesprek van de dag. Onze samenleving verandert in een ongekend tempo en op het gebied van veiligheid is dat helaas niet in positieve zin. De wereld wordt steeds onvoorspelbaarder en dat heeft direct invloed op onze eigen veiligheid en welzijn. Het is dan ook hoog tijd om maatregelen te nemen.

CAZ Veiligheid wil graag bijdragen aan een veilig en vertrouwd gevoel. Daarom adviseren wij particulieren en bedrijven in het beperken van veiligheidsrisico’s en het leveren van beveiligingssystemen voor woningen of bedrijfspanden. Met persoonlijke en deskundige begeleiding, altijd een oplossing op maat. CAZ Veiligheid, totaalleverancier op het gebied van beveiliging.

 

“Wanneer het om uw veiligheid gaat, gaan wij voor topkwaliteit!”


Alleen het allerbeste
Controleren, alarmeren en ontzorgen staan centraal binnen de werkzaamheden van CAZ Veiligheid. Wanneer het om uw veiligheid gaat, gaan wij voor topkwaliteit. Daarom werken wij alleen met hoogwaardige merken, zoals Hikvision en Jablotron. Betrouwbare systemen die controleren en alarmeren wanneer dat nodig is.

Totaalaanpak
Bij ons bent u verzekerd van een deskundig advies en persoonlijke begeleiding. En dat binnen het volledige traject; van advies op maat, installatie en configuratie van de systemen tot en met de nazorg in de vorm van onderhoud. Wij staan altijd paraat in het geval van vragen en problemen. Korte lijnen en duidelijke afspraken. Daar staan wij voor!

Ontzorgen in het kwadraat
Wij bieden altijd een totaaloplossing, waarbij al uw wensen zoveel mogelijk geïntegreerd worden in één systeem. Dit systeem is eenvoudig in beheer en voorzien van intelligente software. Hiermee kunt u pro-actief handelen in het geval van detectie. Zo ontvangt u automatisch een melding op uw telefoon wanneer iemand uw terrein betreedt. Altijd een oogje in het zeil dankzij de gratis geleverde software en apps.

Wij informeren u graag vrijblijvend over de beste oplossing in uw specifieke situatie.