Scroll naar beneden voor nieuws!

Beste relatie van CAZ Veiligheid,

Keuzes maken doen we ons hele leven. Ook ik ben de afgelopen tijd bezig geweest met het maken van keuzes. Ruim 12,5 jaar ben ik ondernemer. In die tijd heb ik gewerkt aan een netwerk van contacten die hebben bijgedragen aan het succes van mijn onderneming. Op dit moment werk ik met een team van 4 a 5 flexibele krachten om het werk gedaan te krijgen. We verkopen en installeren mooie en kwalitatieve beveiligingssystemen aan zowel de particuliere als de zakelijke markt in de regio Flevoland en omstreken. Ik ben best trots op de naam die we met name in de polder hebben neergezet. “Als het om beveiliging gaat, moet je bij CAZ zijn”, wordt vaak gezegd. Ik kom langs voor een kennismaking en geef een passend advies. Het is persoonlijk, betrouwbaar en met als resultaat een maatwerk oplossing.

In deze fase van mijn onderneming moet ik keuzes maken in wat de volgende stap gaat zijn. Ga ik medewerkers vast aannemen, waar wil ik naartoe groeien, kan ik meer nieuwe klanten aan met dezelfde service en kwaliteit, etc. Allemaal vragen waar ik de afgelopen tijd antwoorden op ben gaan geven. Uiteindelijk kwam bij mij de hoofdvraag, ‘wat wil IK eigenlijk?’ Meer balans in werk en privé. Als ondernemer weet je dat een week meestal niet bestaat uit 40 uur werken. Maar ondertussen heb ik ook ervaren dat er meer is dan alleen maar werken. Door eerlijk te zijn naar mezelf ben ik in deze fase tot de conclusie gekomen dat ik toe ben aan een volgende stap in mijn leven.

Per 1 juli 2022 draag ik mijn bedrijf CAZ Veiligheid over aan RI&S en Alpha Tech, beide gevestigd op Urk. RI&S is specialist op het gebied van brandbeveiliging. De twee oprichters van RI&S, zelf ooit begonnen als brandweerman, geven samen met hun team de juiste tips en tools om brand te voorkomen. “Wij zijn aanpakkers en hechten waarde aan resultaat. Wij zorgen ervoor dat u zich optimaal geholpen voelt. Flexibiliteit, snelheid en kwaliteit gaan hierbij hand in hand”. Aldus Albert Kramer, samen met Pieter Pruiksma eigenaar van RI&S.  Alpha Tech is specialist op het gebied van inbraakalarm en camerabeveiliging. Mede eigenaar Rick Steenbergen: “Naast het toepassen van camera’s als preventief inbraakmiddel hebben we de expertise in huis om meer uit een camera te halen. Denk hierbij aan procesoptimalisatie in de foodindustrie”. We zien vanuit CAZ, samen met RI&S en Alpha Tech, een sterke fundatie ontstaan. Hierdoor kunnen we bestaande en nieuwe klanten beter en effectiever helpen.  Een logisch vervolg voor de groei van onze bedrijven.

Hoe ziet dit eruit voor u als relatie? CAZ Veiligheid blijft bestaan. Uw contact zal in het vervolg met de medewerkers van RI&S en Alpha Tech zijn. Daarmee bent u ervan verzekerd alleen de beste kwaliteit en service te ontvangen op de producten en diensten. Ik zal de komende tijd op de achtergrond actief blijven.

Wellicht vraagt u zich af, ‘wat ga jij dan doen?’ Ik ga als adviseur beveiliging aan de slag bij het Rijksvastgoedbedrijf, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties.  Als adviseur beveiliging ben ik betrokken bij de nieuwbouw- en renovatieprojecten van het Rijk bijvoorbeeld; penitentiaire inrichtingen, paleizen, musea, het Binnenhof en militaire kazernes.

Ik wil u als relatie van CAZ Veiligheid ontzettend bedanken voor het vertrouwen, het contact en de fijne samenwerking! Ook wil ik het team van RI&S en Alpha Tech veel succes wensen met deze stap en de verdere toekomst van jullie bedrijf.

Met vriendelijke groet,

 

Martijn Kramer